Om ossNyheterGalleriKontakta oss
       
  Om oss    
 

Företagets grundare, Igor Kubát, kommer från Senta, en mindre stad i f d Jugoslavien, som haft en lång och framgångsrik tradition inom just idrott (särskilt bordtennis) och kultur.
Genom att idrott och kultur spelade en betydelsefull roll i hans uppväxt, så var det ingen större överraskning att Igor Kubát senare i livet valde att arbeta inom sport-och kulturbranschen.

Under många år jobbade Igor Kubát som tränare och manager för många framgångsrika idrottsutövare som bl a vunnit många medaljer på VM, EM och OS. Dessutom organiserade han många sport- och musikevenemang i flera europeiska länder.

Efter att ha arbetat i flera år inom branschen i Sverige, grundade Igor Kubát företaget Kubát & Partners. Tillsammans med sina medarbetare fortsätter han med sin framgångsrika verksamhet. Tack vare företaget, besöktes flera städer i Sverige av ledande artister från Ungern, f d Jugoslavien och andra länder. Med hjälp av Kubát & Partners har också många svenskar upplevt olika stora sportevenemang som t.ex. fotbolls-VM i Sydafrika.

Företagets mål är att underhålla folk med hjälp av kultur och sport, samt att hjälpa artister och idrottsutövare att nå ut till sina åskådare och nå sina mål.
Företagets vision är att behålla en ledande position inom sin marknadsnisch, genom att samarbeta med ledande artister och idrottsutövare.

   


Åttondelsfinal Columbia - Uruguay (2:0) på Maracana stadion i Rio de Janeiro

 

Kontakta oss så ordnar vi allt: E-mail: igor@kubatopartners.com • Telefon: 070-77 484 59